Botanisch
tekenen

Tekenen is altijd al een passie voor mij geweest. In 2005 en 2006 heb ik lessen in botanisch tekenen gevolgd in de Hortus in Leiden. De technieken die ik in mijn werken gebruik zijn potlood en aquarel. Een combinatie van beide technieken is ook mogelijk.

Enige voorbeelden van mijn werken (Klik op afbeelding voor een vergroting):

Verkoop tekeningen, schilderijen en reproducties

De verkoop vindt plaats tijdens kunstmarkten of bij bezoek aan het atelier. Voor kunstmarkten zie de agenda. Voor bezoek aan het atelier kunt u via de knop “contact” of telefonisch een afspraak maken. De werken zijn met of zonder lijst te koop.

De reproducties zijn op A4-formaat € 7,50 per stuk. (Verpakt met inlegkarton en een cellofaanzak.)

 

Verkoop wenskaarten

De wenskaarten zijn gevouwen kaarten met envelop. Kaart en envelop zijn in een cellofaanzakje verpakt. Via kunstmarkten (zie agenda) of in het atelier (afspraak via contact of telefonisch). De wenskaarten kunnen ook via de knop “contact” of per e-mail besteld worden. Geef uw bestelling door met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal kaarten met bestelnummer. U ontvangt een rekening met verzendkosten. Na ontvangst van de betaling ontvangt u zo spoedig mogelijk de bestelling.

Prijzen wenskaarten:
Klein formaat 10,3 x 14,8 cm (A6) € 2,50 per stuk.
Vierkant formaat 13,5 x 13,5 cm € 2,50 per stuk.
Groot formaat (A5) geldt alleen bij kaart Akebia (06) € 3,50 per stuk.

Minimale afname is 5 stuks (één soort of verschillende) .  Verzendkosten in Nederland € 3,25.
Bij afname van 50 stuks (één soort of verschillende) ontvangt u 40% korting en zijn de verzendkosten gratis in Nederland.

Klik op afbeelding voor een vergroting: